"Han är helt klart en riktigt bra blandning. Publiken sveps med i hans trollkonster och imponeras om och om igen."

- Nya Kristinehamns Posten
 
Fredrik turnérar hela Sverige runt med sina shower. Nedan kan du läsa om äventyren.
Filiokus Fredrik - Trollkarlen!

Glädje, publikmedverkan, musik och överraskningar är givna ingredienser i denna svängiga trolleriföreställning för hela familjen. Trolleriväskan är givetvis med liksom Fredrik allra populäraste kompis - sköldpaddan Jörgen. Sköldpaddan ska bland annat prova på att trolla bort sig själv.

Trolleriskola med Filiokus Fredrik

Det byggs magiska ögonbryn, en knashiss och en köttbulleräknare. Vi lär oss också att snurra tallrikar och göra fina skuggfigurer i form av bland annat kaniner, rävar och glada gubbar. Här finns något för alla och skolans ledord är: prova, gör det du vill, du är bra!
"Det var kul, svårt och coolt" - Meja, Värnamo
"Jag kan gå och snurra tallriken samtidigt" - Viggo
Filiokus Fredrik - Återvinner!

Här är den, Sveriges roligaste föreställning när det gäller miljö och återvinning. Filiokus Fredrik har med sig sina trolleriväskor och en massa skräp som ska återvinnas. Gamla saker blir nya, det trasiga blir helt och skräp återvinns. Det är en show med trolleri, musik, en skölpadda, återvinning och underhållande fakta om vår miljö.
 "En fantastisk show som på ett roligt och charmigt sätt tar upp något så viktigt som sopor och återvinning.” - Annika, Miljöverkstaden Helsingborg
 
Boken är min kompis

Biblioteksshowen som blandar trolleri, buktaleri och musik med allt det trevliga man kan hitta i böcker. Barnen får smakprov från böckernas underbara värld. Föreställningen är en publikfavorit som har spelats för tusentals barn i hela Sverige.
 "Du är väldigt duktig på att fånga både stora och små, barnen var helt med på noterna. Alla som varit med såg helt lyckliga ut när de kom upp från källaren, flera av fröknarna sa att det var det bästa de sett. Som bibliotekarie och bokälskare blev jag väldigt glad över hur du på ett både roligt och pedagogiskt vis talade om böcker och bibliotek. Vi kan inte få bättre reklam."
- Maria, bibliotikarie Smålandsstenar